Scanpan HaptIQ - Koekenpan
Artikelnummer: | 6001002803 |
Beschikbaarheid: | Op voorraad (4) |
Levertijd: | 1-3 dagen |
HaptIQ koekenpan met de speciale Stratanium+ antiaanbaklaag.
Door de gebogen zijkanten is het gemakkelijker bereikbaar met keukengerei en het handvat ligt goed in de hand en wordt niet heet.
De pan is ovenbestendig tot 260 ° C, heeft een optimale warmteverdeling en is bestand tegen het gebruik van metalen keukengerei.
Voor alle warmtebronnen - ook inductie
Geef je antiaanbaklaag een goed leven:
- Maak altijd schoon met afwasmiddel
- Vermijd snel opwarmen en afkoelen
HaptIQ
De nieuwe serie haptIQ van SCANPAN is een volbloed serie voor de veeleisende gebruiker.
Als je op zoek bent naar het sublieme in uw keuken en houdt van designdetails gecombineerd met een elegante en exclusieve uitstraling.
De glanzend gepolijste oppervlakken geven de serie een geheel eigen uitstraling en duiden op klasse in de keuken. Tegelijkertijd is de serie decoratief en een lust voor het oog als pannen in de keuken hangen of staan.
HaptIQ bevat alles wat je nodig hebt in je keuken - koekenpannen, kookpannen, steelpannen, wokken. En de hele serie is te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie.
De constructie van bodem is opgebouwd uit maar liefst 5 afzonderlijke lagen, die allemaal bijdragen aan de sterkte en goede eigenschappen van het kookgerei. Een rvs-stalen laag verhoogt de duurzaamheid en maakt het kookgerei geschikt voor inductie, terwijl een kern van aluminium bijdraagt aan een optimale warmtegeleiding.
HaptIQ en Stratanium +
HaptIQ werd geboren met de revolutionaire antiaanbaklaag, Stratanium+, ontwikkeld door SCANPAN.
Stratanium + wordt - naast zijn onovertroffen hardheid en duurzaamheid - gekenmerkt door een ander 'knapperig' en 'krakend' geluid bij het bakken en bruinen. Een geluid veroorzaakt door de microholtes die tijdens gebruik worden gevormd.
Stratanium + is ontwikkeld door SCANPAN in samenwerking met internationale gastronomische chef-koks, waaronder René Stenholt (DK), Thomas Sjögren (S), Tommy Friis (DK) en Ronny Emborg (NY), en het is de compromisloze benadering van bakken en koken, dat was de aanwijzing voor de ontwikkelaars van het nieuwe oppervlak dat de traditionele anti-aanbaklagen wegneemt.
De koks kunnen hun enthousiasme voor de krokante korst en de speciale bruinkleuring die ontstaat bij het bakken met Stratanium+ niet verbergen. Dit benadrukt smaken en nuances die moeilijk te bereiken zijn op een traditionele pan met anti-aanbaklaag.
Deens design en gemaakt in Denemarken
Met zijn gepolijste oppervlakken is de haptIQ-serie een exclusieve en elegante metgezel in de stijlvolle keuken en een voornaam voorbeeld van Deens design. Niet alleen voor het oog. Je voelt het ook. Bijvoorbeeld bij het veilig en stabiel neerleggen van het glazen deksel met stalen rand op de pan. Het is het geluid en de ervaring van precisie en perfectie.
HaptIQ wordt geproduceerd in de fabriek van SCANPAN in Ryomgård op Djursland. Hier is het oude ambacht verenigd met de nieuwste productietechnologie.
Het is ook in de fabriek in Ryomgaard dat we de kwaliteit testen en de haptIQ-serie garanderen, zodat elke afzonderlijke kookpan en koekenpan die wordt weggestuurd een fysieke, automatische en handmatige controle heeft ondergaan.
- Stratanium + antiaanbaklaag getest door professionele koks
- Ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid
- Uitstekend bruiningsresultaat
- Bijzonder gemakkelijk schoon te maken
- Meerlaagse constructie zorgt voor optimale kookresultaten
- Ovenbestendig tot 260 ° C, ook het deksel
- Bakken zonder vet
- Gemaakt in Denemarken